Training

Actief willen zijn, een betere conditie, gewicht verliezen of optimale sportprestaties. Fit blijven, fit zijn of fit worden. Iedereen heeft zo zijn eigen reden en doelen om te trainen. Jong en oud, beginner of (top)sporter, trainen bij Academas is verzekerd zijn van trainen in een frisse en vriendelijke omgeving met met de nieuwste Technogym apparatuur,  nieuwste technologie en kennis. En uiteraard onder begeleiding van onze professionele coaches.

Individuele Fitness

Liever zelfstandig trainen, maar wel onder de professionele begeleiding van je eigen coach ook, dat kan. Met onze individuele fitness trainingsplan ben je op de juiste plek om het beste uit je zelf te halen. Na een uitgebreide Health Check maakt jouw coach een persoonlijk trainingsplan. De voortgang en tussentijdse metingen worden periodiek besproken zodat je optimaal kan blijven werken aan je eigen trainingsdoel.

Small Group lessen

Lekker kunnen trainen met je eigen trainingsdoel maar wel in de dynamiek van een groep. Met onze diverse Small Group lessen kan iedereen op eigen niveau en in eigen tempo trainen. Er zijn zowel indoor als outdoor groepslessen. Door de uitgebreide Health Check kennen de instructeurs jou en coachen zij jou naar het beste resultaat. Dus train met plezier in de groep en werk aan je eigen trainingsdoel. 

Body & Mind

Ontspannen en toch werken aan je eigen gezondheid. Met een Pilates, BodyCore of Core Strenght&Stretch training kies je de ontspanning die het beste bij jou past. Dit kan vaak een mooie combinatie zijn met de onze andere groepslessen of individuele trainingen. Je bent in ieder geval in goede handen bij onze instructeurs die jou elk met hun eigen enthousiasme en professionaliteit begeleiden.

 

Personal- en Small Group Training

Liever zelfstandig trainen maar wel onder de professionele begeleiding van je eigen coach, dat kan. Bij onze Personal Trainers ben je op de juiste plek om het beste uit je zelf te halen. Na een uitgebreide Health Check maakt jouw coach een persoonlijk trainingsplan. De voortgang en tussentijdse metingen worden periodiek besproken zodat je optimaal kan blijven werken aan je eigen trainingsdoel.

 

Sport training

Meer resultaat halen uit je sport. Blessurepreventietraining of revalidatietraining. Onze professional gaan graag met jou aan de slag om jou met plezier je sport zo optimaal mogelijk te kunnen laten uitoefenen. Wat je doel of niveau ook is. Werken aan resultaat in een professionele omgeving onder professionele begeleiding.

 

Looptraining en Wandelsport

Op welke manier lopen of wandelen een onderdeel is van wat jij doet maakt niet uit. Soms heb je advies of training nodig om datgene wat je doet met plezier en resultaat te kunnen blijven doen. Vertel ons wat jouw doel is en wij bieden jouw een advies op maat. Met de technologie die wij gebruiken kunnen wij jou zowel bij ons op locatie als op afstand trainen en begeleiden.

 

Bedrijfsfitness

Met ons programma 'Bedrijfsfitness dat werkt' bieden wij meerdere mogelijkheden als invulling op duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie. Dit kan zowel individuele fitness zijn in de vorm van een abonnementenvoordeel of groepslessen zijn. Maar ook onze uitgebreide dienstverlening van onze praktijk biedt jouw organisatie een ruime mogelijkheid voor het invullen van de duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie.

 

Trainingsplan

Tijdens een uitgebreide health check leren wij jou graag beter kennen. Wie jij bent, wat jou beweegt. Wij testen en meten o.a. jouw uithoudingsvermogen, lenigheid, spierkracht, houding en beweging. Met een trainingsadvies of trainingsplan op maat werken wij graag met je samen om je trainingsdoel(en) te halen. Met periodieke metingen en evaluaties houden wij jouw trainingsplan up-to-date.

Privacy

Academas neemt jouw privacy uiterst serieus en zal er daarom ook voor zorgen dat jouw gegevens met vertrouwen worden behandeld. Via ons privacy reglement wijzen wij je op je rechten en de wijze waarop wij omgaan met jouw gegevens. Daarnaast heeft de verklaring betrekking op o.a. het verzamelen van informatie via de website en het opslaan en delen van online gegevens.

Hygiëne en Veiligheid

Uiteraard hechten wij grote waarde aan de persoonlijke hygiëne en veiligheid van al onze gasten. Om ervoor te zorgen dat iedereen dit kan ervaren hebben wij een huisreglement. In ons huisreglement vindt je meer informatie welke normen en waarden wij belangrijk vinden. Wij verwachten dat al onze gasten deze respecteren en naleven.