De beste zorg begint bij aandacht voor jou. Sporten, Fysiotherapie, Revalidatie, Diëtiek, Podologie of Personal Training. Wat je ook kiest, bij Academas is het kiezen voor kwaliteit! 

  • Ontdek onze moderne en professionele faciliteiten voor sport en gezondheid.
  • Ervaar wat onze persoonlijke en betrokken aanpak voor je doet. Met onze Mywellness App heb je altijd en overal toegang.
  • Beleef de goede en ontspannen sfeer. Een ultramoderne omgeving voor fitness, trainingen en revalidatie onder begeleiding van onze coaches. Voor iedereen op ieder niveau.
  • Wat jouw doel ook is, samen op weg naar resultaat! Academas beweegt! 

Historie Academas

In 1978 zag ACADEMAS het levenslicht -na oprichting door sport- en manueel fysiotherapeut W.J. (Wil) van Deemter als Praktijk voor Fysiotherapie Van Deemter en werd kort daarna omgedoopt tot Academas Praktijk voor Fysiotherapie. In 1993 is ACADEMAS Sport opgericht, waarbij de focus gelegd werd op sport en medische trainingen. Beide bedrijven zijn sinds 2002 gehuisvest in het multifunctionele sport- zwem- en medisch centrum aan de Bavoortseweg te Leusden. In 2012 zijn beide BV's samengesmolten en opereren vandaag de dag als één organisatie: ACADEMAS Sport & Fysiotherapie. In de letters ACADEMAS staan de letters MAS centraal. De betekenis hiervan is huis.