Dit is Academas

Academas is een Nederlands familiebedrijf. Academas Beweegt! Onze patiënten, onze leden en zakelijke klanten maken gebruik van ons uitgebreide aanbod. Bij Academas zijn dit onze klanten. Zij weten dat zij welkom zijn in een omgeving waar mensen elkaar kennen, maar zeker ook waarin iedereen zichzelf kan zijn. Wij zijn een dynamisch team van professionals die vooral met plezier en passie iedere dag het verschil voor onze klanten willen maken. Laat ons jou ook inspireren om ook het beste uit jezelf te halen! 


Historie Academas

In 1978 was het feest: Academas zag het levenslicht.

Academas is opgericht door sport- en manueel fysiotherapeut W.J. (Wil) van Deemter als Praktijk voor Fysiotherapie Van Deemter en werd kort daarna omgedoopt tot Academas.

In de letters Academas staan de letters MAS centraal. De betekenis hiervan is 'veilig' huis.


Missie en visie

Vanaf onze start in 1978 werken wij hard aan het waarmaken van onze missie:

'Het leveren van de beste fysiotherapeutische zorg en training op maat in een veilige en plezierige omgeving met een persoonlijke en deskundige aanpak waarbij klanten, medewerkers en onze omgeving centraal staan.'

Dit doen wij vanuit de visie 'bewegen als medicijn'. De visie ligt aan de basis van ons bedrijf en onze dienstverlening. MVO

Een bijdrage leveren aan de samenleving waarin wij werken en leven is essentieel in ons beleid waarin het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) een centrale rol speelt. Een goede visie en beleid spelen een rol in het werken aan duurzaamheid. Zowel voor onze klanten als de omgeving waarin wij werken.