Health

Gezondheid is jouw meest waardevolle bezit. Dat wil je natuurlijk zo houden. En als er onverhoopt toch iets verandert dan wil je verzekerd zijn van de beste kwaliteit. Bij onze professionals ben je in uitstekende handen. Of je nu fit wil worden, fit wil blijven of gewoon fit wil zijn.

Preventiecentrum

Bewegen als je (pre)diabetes of een andere chronische aandoening hebt, of omdat je onder begeleiding wil afvallen. Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan bewegen om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren.  Artsen, specialisten en therapeuten adviseren mensen met diabetes, chronische aandoeningen of overgewicht ook steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Voorwaarde is dat zo'n centrum de juiste zorg kan leveren en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken.

Bij Academas ben je op de juiste plek. Wij zijn onderdeel van de brancheorganisatie NL Actief Preventiecentra. Wij gaan verder dan de reguliere dienstverlening en zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen. Onze instructeurs zijn uitstekend opgeleid naar het hoogste kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn. Al onze professionals zijn geregistreerd in het register van FITNED.
Podotherapie

Pijn in je voeten, enkels, knieën, heupen, rug, schouders of nek? Of moeite met staan en lopen? Gezonde voeten en zonder problemen kunnen bewegen, het lijkt zo vanzelfsprekend, totdat dit niet meer vanzelf gaat. Bij Podozorg Leusden kan je de klachten vaak verminderen of voorkomen.
Onze podotherapeut is aangesloten bij Podozorg Nederland. Dit is een groep (register) podologen en podotherapeuten die het er samen over eens zijn hoe de meest optimale voetzorg er uit moet zien, en zo handelen zij. Voor elke voetklacht de meest optimale oplossing op maat.


Lichamelijke klachten

Jouw voeten; je staat en loopt er de hele dag op. Als je klachten aan je voeten krijgt dan word je  opeens bewust van hoe belangrijk je voeten voor je zijn bij dagelijkse bezigheden.

Maak een afspraak

Om een afspraak te maken met Podozorg Leusden bel je naar 0318-510783. Wij zijn elke werkdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 17.00 uur.


Werkwijze

Een behandeling bij Podozorg Leusden bestaat meestal uit drie bezoeken. Tijdens het eerste bezoek is er een uitgebreid onderzoek om oorzaak van de klacht zo goed mogelijk in beeld te krijgen.

Diëtiek

Eten is vanzelfsprekend, eten doen we elke dag. Eten is gezellig en eten moet lekker zijn! Eten helpt je ook fit en gezond te blijven.

Soms vraagt je gezondheid om een aanpassing van jouw voeding. Onze diëtisten zijn dé deskundigen bij uitstek om jou hierbij te helpen. Zij zijn aangesloten bij Diëtheek Nederland. Diëtheek is een landelijke organisatie van diëtisten met vestigingen door heel Nederland. De dienstverlening van Diëtheek kenmerkt zich door klantgerichtheid, deskundigheid, een goede bereikbaarheid en toegankelijkheid.


Onze diëtist geeft je graag advies over voeding bij:

 • Diabetes
 • Hart- en Vaatziekten
 • COPD
 • Overgewicht
 • Ondervoeding
 • Maag-, Lever- en darmziekten
 • Nierfalen
 • Kanker
 • Kauw- en slikproblemen
 • Voedselovergevoeligheid en -allergie
 • Reumatische aandoeningen
 • Botontkalking
 • Gezonde leefstijl
 • Sport
 • Zwangerschap
 • Kinderen
 • Ouderen

Massage & Beauty


Geniet van een ontspannen behandeling op maat. Als steuntje in de rug of gewoon als beloning voor de inspanning. Bij onze Beautenz therapeut ben je op de juiste plek voor ontspanning of huidverbetering. Als Hannah huidcoach werkt zij aan het optimale resultaat. Daarbij werkt zij met zowel de producten van Hannah als Sothys. Als specialist is zij aangesloten bij het ANBOS. Dit is de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging.


Ontspanningsmassage

Geniet van een ontspannen massage op een verwarmde stoel in een zeer sfeervolle ruimte. Je kan genieten van o.a. een hot-stone-/ ontspanning-/ of shiatsu – massage.


Sportmassage

Een sportmassage zorgt voor een betere afvoer van vocht en afvalstoffen uit de spieren en maakt de spieren weer soepel. Een massage zorgt voor minder spierpijn, geeft verlichting en bespoedigt het herstel.Beauty

Diverse schoonheidsbehandelingen die een heerlijk zijn voor je huid. Met de beste producten van Hannah en Sothys en de kennis van onze therapeut ben je op het juiste adres voor het optimale resultaat en een genietmoment voor jezelf